ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η ποιότητα του ρούχου μας εξαρτάται από το υλικό παραγωγής του υφάσματος του.
Χαρακτηριστικά όπως η ανθεκτικότητα, η άνεση, η προστάσία από ακτίνες UV και νέες τεχνοτροπίες που προκύπτουν από τις αθλητικές ανάγκες μας, είναι εκείνα που διαφοροποιούν το ρούχο.

Στην Demaraz θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένα ρούχα αθλητισμού για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας  ως προς την εφαρμογή, την άνεση και  την μέγιστη επίδοση. Χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη τις ίνες και τα υλικά που απαιτούνται για την μέγιστη ποιότητα.

Στην Demaraz επίσης έχετε την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά σχέδια/πατρόν  για την κατάλληλη εξατομίκευση της ποδηλατικής ομάδας, του πρωταθλητή, του ποδηλάτη ταξιδιώτη ή και ποδηλατοπαρέας.

Τύποι υφάσματος:

Krisi:

Το ύφασμα Κrisi  διαθέτει πολυεστερικές μικροΐνες και τεχνολογία Dry-Fit. Καταφέρνει να είναι ανθεκτικό στον χρόνο και αναπνέον ως αποτέλεσμα να στεγνώνει γρήγορα. Η δομή του προσφέρει ένα πολύ συμπαγές υλικό στο οποίο η ψηφιακή εκτύπωση δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Dingo:

To ύφασμα Dingo πολυεστερικές μικροΐνες και τεχνολογία Dry-Fit. Εκτός από την μεγάλη διάρκεια ζωής του έχει μια πολύ μαλθακή αίσθηση στο σώμα.  Η δομή του προσφέρει ένα ανθεκτικό υλικό κατάλληλο για ψηφιακές εκτυπώσεις.

 

 

 

 

 

Carbon:

Το ύφασμα Carbon διαθέτει κράμα Carbon, πολυεστερικές μικροΐνες και τεχνολογία Dry-Fit.
Ένα αντιστατικό, ελαφρύ και ανεκτικό ύφασμα. Η δομή του προσφέρει ένα πολύ συμπαγές υλικό στο οποίο η ψηφιακή εκτύπωση δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Bio Ceramic:

Το ύφασμα Bio Ceramic διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα από το μεγάλο ποστοσό πολυεστερικής μικροίνης. Εξαιρετικά αναπνέον, ελαστικό και με τέλεια εφαρμογή στο σώμα για μέγιστη άνεση και απόδοση. Κατάλληλο για αθλητές ορεινής ποδηλασίας, λόγω υψηλής ανθεκτικότητας. . Η δομή του προσφέρει ένα πολύ συμπαγές υλικό στο οποίο η ψηφιακή εκτύπωση δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Mery:

Το ύφασμα Mery αποτελεί μαλακό ύφασμα καθώς στην παραγωγή του προστίθεται 5% ελαστίνη, συμπεριλαμβανομένου των πολυεστερικών μικροïνών. Διαφοροποιείται στην αίσθηση δροσιάς και την άπταιστη εφαρμογή που προσφέρει στο σώμα.

Tek Mesh:

Το ύφασμα Tek Mesh είναι εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα, μαλακό στην υφή του και 100% αντιβακτηριδιακό. Κατάλληλο για υψηλές θερμοκρασίες. Επιπρόσθετα προσφέρει υψηλή ευκρίνεια στην ψηφιακή εκτύπωση.

 

Asteria Effepi:

Μαλακό ύφασμα από πολυεστερικές μικροΐνες και 5% ελαστίνη. Δίνει την πιο βέλτιστη εφαρμογή με πολύ αναπνέον αίσθηση. Κατάλληλο για υψηλές θερμοκρασίες.

 

Modena:

Το ύφασμα Modena αποτελείται από 80% πολυεστέρα και 20% ελαστάνιο. Προσφέρει υψηλή αναπνευστικότητα και άνετη εφαρμογή. Η θερμική φόδρα που διαθέτει το καθιστά κατάλληλο για φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες προπονήσεις.

 

Modena Carbon:

Το Modena Carbon αποτελείται από 80% πολυεστέρα και 20% ελαστάνιο. Προσφέρει υψηλή αναπνευστικότητα και άνετη εφαρμογή. Η θερμική φόδρα που διαθέτει το καθιστά κατάλληλο για φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες προπονήσεις καθώς η προσθήκη carbon το κάνει αντιστατικό, ελαφρύτερο και ανθεκτικότερο.

Dolomiti

Το ύφασμα Dolomiti  είναι ένα συμπαγές ύφασμα από 78% πολυαμίδιο και 22% ελαστάνιο. Διαθέτει πυκνή πολυεστιακή ελαστικότητα η οποία συμβάλει στην μείωση της μυϊκής καταπόνησης και στην άψογη εφαρμογή του ρούχου.  Κατάλληλο για φθινοπωρινές και χειμερινές προπονήσεις.

 

Windex

Το ύφασμα Windex είναι απόλυτα αντιανεμικό και επιπρόσθετα διαθέτει διαπνέον μέρη στο ρούχο, ώστε να παραμείνετε άνετοι στις προπονήσεις σας, χωρίς να φοράτε πολλά ρούχα. Διατηρεί την θερμοκρασία του σώματος ενώ σας προστατεύει από τον άνεμο και την βροχή.