Κάντε πραγματικότητα ό,τι φαντάζεστε σε 6 απλά βήματα.

1.

Η διαδικασία ξεκινά με την επιλογή του πατρόν που σας βολεύει. Στην Demaraz έχουμε μεγάλη γκάμα από διαφορετικά πατρόν για να μπορέσετε να επιλέξετε ανάλογα με το τι ποδήλατο κάνετε, αν είστε ακαδημία με μικρά παιδιά ή σωματείο με αρκετούς αθλητές υψηλού επιπέδου, αν θέλετε κορμάκι ποδηλασίας ή μακρύ παντελόνι κλπ Μπορείτε να δείτε όλη μας την γκάμα με μια περιήγηση στο menu. Πχ τα διαφορετικά πατρόν για τη φανέλα μπορείτε να τα δείτε εδώ. Στις φανέλες για παράδειγμα ένας αθλητής mountain bike διαλέγει μια φανέλα με λίγο σκληρότερο ύφασμα ενώ ένας ποδηλάτης δρόμου επιλέγει φανέλα με πιο ελαστικό ύφασμα.

2.

Πριν περάσουμε στο σχεδιασμό της φανέλας σας, θα πρέπει να έχετε αποφασίσει σχετικά με τους χορηγούς ή γενικά τα λογότυπα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Χρειάζεται εδώ μεγάλη προσοχή. Τα λογότυπα πρέπει να είναι γραμμικά σχέδια και σε μορφή αρχείου pdf. Φωτογραφίες ή αρχεία .psd πρέπει να αποφεύγονται ή να είναι πολύ υψηλής ανάλυσης και σε 300 dpi. Επίσης δε γίνονται δεκτά αρχεία pdf ή ai που μέσα περιέχουν φωτογραφίες. Δεν είναι γραμμικά σχέδια. Αν τα αρχεία που θα μας στείλετε δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, τότε την ευθύνη της εκτύπωσης την αναλαμβάνετε εσείς.

3.

Πλέον είναι η στιγμή να κάνουμε πράξη όλες τις σκέψεις σας! Γενικά γίνεται ό,τι θέλετε με κάποιους μικρούς περιορισμούς: Πχ στη φανέλα δεν μπορούμε να έχουμε συνεχιζόμενες γραμμές από τα μπροστά πάνελ στην πλάτη. Το σχεδιαστικό μας τμήμα είναι εδώ για να σας βοηθήσει αλλά αν έχετε κάποιον δικό σας γραφίστα τότε θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να του δώσουμε απαραίτητες κατευθύνσεις. Στη φάση αυτή, δημιουργούμε ένα Mock Up που ουσιαστικά είναι ένα σχέδιο που θα μας δώσει χωροταξικά που θα μπει τι. Οι αποφάσεις για τις διαστάσεις σχεδίων και λογοτύπων έρχονται στο επόμενο βήμα.

4.

Το επόμενο βήμα είναι το πιο σημαντικό. Αφού έχουμε καταλήξει στο πως θα είναι το σχέδιο της φανέλας σας, τότε περνάμε τα πάντα στο πατρόν. Καταλήγουμε στις διαστάσεις κάθε λογοτύπου, τα χρώματα και τα σχήματα γενικά. Ουσιαστικά εδώ αφιερώνουμε τον περισσότερο χρόνο καθώς πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Όλες οι αλλαγές γίνονται με την έγκριση σας και πάντα σε συνεργασία μαζί μας. Από τη στιγμή που αποφασίσετε ότι όλα είναι εντάξει τότε πλέον προχωράμε στο επόμενο βήμα.

5.

Ένα ακόμα βήμα και…τελειώνουμε! Πλέον θα πρέπει να επιλέξετε τα μεγέθη της κάθε φανέλας. Για να δείτε τα νούμερα σας μπορείτε να συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο μας αλλά εφόσον επιθυμείτε υπάρχει δυνατότητα αποστολής δειγμάτων. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι θα πρέπει κάθε ποδηλάτης να επιλέξει αυτό με το οποίο νιώθει καλύτερα. Πχ ένας αθλητής μπορεί να θέλει τα ρούχα ιδιαίτερα εφαρμοστά ενώ άλλοι θέλουν κάτι που να έχει…αέρα. Πάντα η επιλογή γίνεται σε συζήτηση μαζί μας ώστε πάντα να είστε ικανοποιημένοι.

6.

Από τη στιγμή που αποφασίσετε σχετικά με τα μεγέθη καταλήγουμε στην παραγγελία σας. Αυτή, θα πρέπει να έχει τουλάχιστο 5 τεμάχια ανά κωδικό. Σας στέλνουμε αναλυτική κατάσταση σχετικά με τις τιμές, τα μεγέθη και τις ποσότητες στο οποίο πρέπει να απαντήσετε με mail. Από τη στιγμή που εγκρίνετε όσα αναφέρονται στη κατάσταση που σας στέλνουμε και γίνει η κατάθεση μια προκαταβολής ίσης με το 1/3 του ποσού τότε προχωράμε στην παραγωγή των ρούχων σας. Η παράδοση γίνεται 40 μέρες μετά την έγκριση του σχεδιαστικού και την κατάθεση της προκαταβολής.